Dennis & Opleidingen

Techniek en Sales

Dennis: Automotive Recruitment is op zoek naar talenten voor de Automotive branche. Dit kunnen talenten zijn die al ervaring hebben, maar ook talenten zonder ervaring die in de Automotive branche aan het werk willen kunnen bij Dennis: Automotive Recruitment aan de slag!

Technische opleidingen

Behalve werk- en stageplekken aanbieden voor talenten die al een BBL-opleiding (Autotechniek / Bedrijfsautotechniek) volgen, leidt Dennis graag mensen op om de stap in de branche te maken. Zo is er de opleiding tot Bandenmonteur. Je wordt met een kleine groep opgeleid tot erkend bandenmonteur. Tijdens deze meerdaagse training is er veel persoonlijk contact dat zorgt voor een slagingspercentage van bijna 90%!

Benieuwd naar hoe zo’n training eruit ziet?

Vind jouw volgende uitdaging in de Automotive!

Leidt je medewerkers op tot gecertificeerd Bandenmonteur!

Commerciële opleidingen

Naast de technische training worden er ook commerciële trainingen gegeven. Hier wordt niet alleen gelet op de daadwerkelijke verkoop, maar is er juist ook aandacht voor hoe een verkoop tot stand komt. Denk hierbij aan: gunning, houding, self-awareness, spiegelen, verbale en non-verbale communicatie, de juiste woordkeuze en onbewuste sturing van de klant.
Deze trainingen zijn zowel voor technisch personeel als voor Junior Verkoopadviseurs.
Iedere training stellen wij samen waarbij wij rekening houden met de klantwensen en gewenste doelen.

Benieuwd naar hoe wij uw organisatie kunnen trainen?
Stuur via onderstaande link uw vraag naar ons

Stage plek (BBL of BOL)

Samen met onze partners hebben wij ieder schooljaar weer diverse BBL- en BOL-stageplekken. Van belang is dat je een BBL- / BOL-opleiding Autotechniek / Bedrijfsautotechniek / Vrachtwagentechniek (niveau 1, 2, 3 of 4) volgt, je een gezonde dosis doorzettingsvermogen hebt.
In heel Nederland bieden Dennis: Automotive Recruitment en zijn partners stageplekken aan. Deze stages worden niet allen op de website geplaatst.

Zoek jij een stage plek?

Automotive Opleiding & Stage Partners

Close
Go top